Portfolio: Innofor

Innofor on Suomen kokenein avohakkuuttoman metsänhoidon osaaja. Teimme mainosspotin uudenlaisen puukaupan mainontaa varten.

Tuotantotietoja

Asiakas: Innofor Finland Oy
Tuotantoyhtiö: Studio Zhot
Luova tuottaja: Tony Högman
Sähköposti: tony@studiozhot.com
Puhelin: 040 030 6643

Mainosspotilla tavoitellaan tunnettuutta metsänomistajien keskuudessa ja sille ostettiin alueellista näkyvyyttä MTV:ltä, Facebookista ja YouTubesta.

Video
Animaatio
Ääni
Portfolio | Työnäytteitämme
Videowebsivut

Videowebsivut

Suunnittelemme ja tuotamme videollesi, kampanjallesi tai koko yritykselle näyttävät Internet-sivut, jotka ovat linjassa tuottamamme videon kanssa.

Yritysvideot

Yritysvideot

Olemme tehneet yritysvideoita, jotka ovat myös keskittyneet mm. asiakastarinoihin tai yrityksen sidosryhmien, kuten alihankkijoiden esittelyyn.

Pohjanheimo

Pohjanheimo

Pohjanheimon kevätmallistosta huippumerkit opintopuunsa päättäneille. Toteutimme mainoskampanjan Nelosen primeen ja Facebookiin.

Tappara

Tappara

Tuotimme Tapparalle sarjan mainosspotteja koko kaudeksi. Pitkät ja jännittävät pudotuspelisarjat kasvattivat mukavasti Tapparan kassaa.

Matkapojat

Matkapojat

Matkapojille olemme tehneet mainospotteja Riemulomien, Baltian matkojen sekä toistuvan tarjouskampanja HintaHulinoiden mainontaan.

Meidän Klinikka

Meidän Klinikka

Neljällä paikkakunnalla toimiva Meidän Klinikka halusi uudistaa ilmettään uuden logon myötä. Suunnittelimme mainosspotin hahmoineen.

Motor Power

Motor Power

Motor Power hylkäsi perinteiset printtimediat yms. ja keskitti mainontansa televisioon, johon suunnittelimme spotin. Kanavaksi valikoitui MTV.

Rör24

Rör24

Rör24 hoitaa kaikki LVI-alan työt teollisuudesta kotitalouksiin. Tehdyillä mainosspoteilla tavoitellaan yritys- ja kuluttaja-asiakkaita.